Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408806    
Honlapkeszites

Alpha kurzus Kanizsán - Március 13-án indul a sorozat

Pénteken 18 órától újabb elõadással folytatódik a Kanizsai Esték, ezúttal Takaró Mihály irodalomtörténész taglalja a reformáció és az irodalom kapcsolatát.

Hella Ferenc református lelkipásztor Híradónknak elmondta, hétfõtõl a gyülekezet egy régi-új programsorozata is folytatódik: újraindul az Alpha kurzus.


A tíz alkalomból álló összejöveteleken a résztvevõk egyebek mellett arra keresik a választ, miért érdemes a Bibliát olvasni, mi az imádság és ki a Szentlélek? Az ingyenes kurzusra felekezeti hovatartozástól függetlenül lehet jelentkezni Hella Ferencnél. A találkozók hétfõnként 17:30-kor kezdõdnek a református gyülekezeti teremben, az elsõ alkalom helyszíne azonban a Medgyaszay Étterem lesz. „Londonban az Alpha Kurzus éttermekben, kávézókban indul, sõt az egész sorozatot vendéglátóhelyeken tartják. Arra gondoltunk, mi ebben a kedves környezetben szervezzük meg legalább az elsõ alkalmat, aztán majd meglátjuk, hányat tudunk még itt tartani, picit kilépve a templomi közegbõl” – árulta el stábunknak Hella Ferenc református lelkipásztor.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-03-10 06:14:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül