Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357594    
Honlapkeszites

Melegszik az idõ az elsõ tavaszi hétvégén

Melegszik az idõ az elsõ tavaszi hétvégén, napközben 15-20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók. Emellett továbbra is többfelé szeles lesz az idõ, de sok lesz a napsütés is, a hétvége második felében várható egyre többfelé csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.


Pénteken általában napos idõre lehet számítani, csapadék nem valószínû. A Kisalföldön erõsödhet meg a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de az Északi-középhegység északi felén ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb hõmérséklet 10-16 fok között várható.     

Szombaton többnyire napos lesz az idõ, de helyenként fátyolfelhõk szûrhetik a napsütést. Napközben csapadék nem várható, de éjszaka helyenként már lehet kisebb esõ. A szél erõs lesz, a Dunántúl északi felén viharos lökések is lehetnek. A leghidegebb órákban általában 2-7 fok lehet, de az Északi-középhegység völgyeiben hidegebb is lehet. Napközben 14-20 fokig melegszik a levegõ.     

Vasárnap is több helyen megerõsödik a szél. A nap elsõ felében elszórtan valószínû kisebb csapadék, délután, este már egyre többfelé várható esõ, zápor. A minimumhõmérséklet 4-9 fok között valószínû. A nappali maximumok nagyrészt 13-17 fok között alakulnak - olvasható az elõrejelzésben.

MTI - Kanizsa2017-03-02 16:00:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül