Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358527    
Honlapkeszites

Változékony idõ lesz a hétvégén

A hétvégén változékony idõ várható, kezdetben esõ, ónos esõ, havazás is lehet, vasárnap már napsütés is elképzelhetõ. Lassan enyhül a hideg, helyenként már a leghidegebb órákban is 0 fok körül alakul a hõmérséklet, napközben 10 fok körüli meleg lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott csütörtöki országos középtávú elõrejelzésébõl.


Pénteken többnyire erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, hajnalban, reggel elszórtan ónos esõ, délután esõ várható, északkeleten pedig havazás, ónos esõ valószínû. Eleinte többnyire mérsékelt marad a légmozgás, majd délután több helyen megélénkül a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 7 és mínusz 2 fok között, a legmagasabb hõmérséklet általában mínusz 1 és plusz 5 fok között várható, de nyugaton plusz 6-7 fok is lehet.     

Szombaton elszórtan valószínû kisebb esõ, reggel néhol még ónos esõ. Emellett megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erõsödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben plusz 4-9 fokig melegszik a levegõ.     

Vasárnap változóan felhõs idõ várható több-kevesebb napsütéssel, de csapadék már nem valószínû. A minimumhõmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhõmérséklet plusz 4-9 fok között valószínû - olvasható az elõrejelzésben.

MTI - Kanizsa2017-02-16 16:09:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül