Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760780    
Honlapkeszites

Mesekoncert Elsával és a Jedikkel a Medgyaszay Házban

A Jégvarázs mese fõszereplõi, Elsa és Anna ismét Kanizsára látogatnak. Ezúttal hoznak magukkal pár Jedi lovagot is, aztán kezdõdhet a mesekoncert és a karnevál!


Egy igazán trendi, interaktív, farsangi gyerekprogramra várunk mindenkit február 12-én, vasárnap 16 órától a Medgyaszay Házba! Mesekoncertre, ahol a legnépszerûbb rajzfilmslágerek mellett magyar népdalok és gyermekversek zenés feldolgozásai is felcsendülnek (pl: Jégvarázs: Legyen hó, Szófia Hercegnõ, Micimackó, Vuk, Érik a szõlõ, Bóbita...) a Fourtissimo zenekar elõadásában. A koncert során a gyerekek különleges hangszerekkel ismerkedhetnek meg és láthatják õket testközelbõl, mint például: trombita, harsona, vadászkürt, didgeridoo, kahon, bongo.

A Fourtissimo tagjai egy igazi farsangi bálba invitálják a gyermekeket, melynek helyszíne Elsa és Anna kastélya, Arrendelle-ben. A bálba természetesen más népszerû mesehõsök is „meghívást” kapnak, úgy mint: a Jedi lovagok, a Trollok, Sofia, Vuk, Angry Birds, és így tovább.

De ami a legfontosabb, hogy a mûsornak aktív részesei - mint a bál vendégei - a koncerten megjelenõ gyerekek.

Éppen ezért érdemes jelmezben érkezni.

A zenekar meghatározó jelenség a magyar zenei világban. Számos területen úttörõnek számít munkásságuk, mind a komolyzene, mind a könnyûzene, valamint a jazz berkein belül. Európa szerte, illetve számos hazai és nemzetközi verseny gyõztesei, díjazottjai (Príma-díj, Fonogram-jelölés). Erõsségük a szakmai hitelesség és a professzionális hangszertudás mellett, hogy alapító tagjai nemcsak a színpadon alkotnak egységet: A Fourtissimo-t négy testvér hozta létre, s a megalapításkor a zenekar legidõsebb tagja csupán 11 éves volt! A testvéri kötelék és a zene iránti elkötelezettség kiemeli a Fourtissimo-t az elõadók sorából. Utánozhatatlan atmoszférát teremtenek koncertjeiken, ezért elõadásuk kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményt jelent.

Várunk mindenkit szeretettel! Gyertek jelmezben minél többen!

Jegyek a helyszínen vásárolhatóak:

Információ: 93/ 510-0112017-02-09 08:32:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül