Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55389728    
Honlapkeszites

Felújítják a zalaegerszegi sportlõteret

A tavaly elvégzett sürgõsségi munkák után idén teljesen megújul a zalaegerszegi sportlõtér - jelentette be hétfõn a város polgármestere.


Az Ebergényi úti sportlétesítményben a Zala Megyei Sportlövõ Szövetség és a Polgári Lövész Egylet képviselõinek jelenlétében tartott sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán elmondta: az önkormányzat és a Magyar Sportlövõk Szövetsége még tavaly megállapodott arról, hogy két lépcsõben, összesen 82 millió forint ráfordítással fejlesztik a lõtér infrastrukturális és technikai feltételeit.     

A város önkormányzata által biztosított 12 millió forintból a múlt évben elvégezték a legsürgetõbb munkákat, idén pedig a sportági szövetség 70 millió forintos beruházásával folytatódik a korszerûsítés.     

Nemcsak küllemében újul meg a lõtér, de elvégzik a hõszigetelését, a nyílászárók, a közmûvezetékek és a fûtési rendszer cseréjét, illetve a technikai feltételek, az edzéskörülmények is javulnak azzal, hogy olyan sporteszközöket telepítenek a létesítménybe, amelyek eddig nem voltak még Zalaegerszegen.

MTI - Kanizsa2017-01-31 04:49:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül