Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415363    
Honlapkeszites

Headbang Lábcsáb Afterparty a Medgyaszayban

Két amatõr zenekarral vette kezdetét a fenti címmel ellátott, Pászti és Hali rockbulijával fûszerezett programsorozat a Medgyaszay Házban.

A múlt hétvégén a Feszültség és a Lost Circus zenekarok „csinálták a fesztivált”, most szombaton (október 31-én) pedig egy vérprofi zenész, Ferenczi György érkezik a Rackajam nevû formációval, hogy elkápráztassa a kanizsai közönséget. A Rackajam 2005-tõl dolgozik együtt Ferenczivel. A srácok fúziós zenét játszanak, melyben remekül ötvözõdik a magyar népzene, a rhytm&blues, a funky, a reggae, a hip-hop és a groove.


- Hagyományteremtõ szándékkal indítottuk el a sorozatot. – mondta el lapunknak Szakács Gábor, a Kanizsai Kulturális Központ munkatársa. – Havonta legalább egy bulit szeretnénk, ennek keretei között lehetõséget adunk az amatõr zenekaroknak a bemutatkozásra, újbóli fellépésre, idõnként pedig sztárvendégeket hívunk. Célunk nem egyéb, mint hogy a fiatalokat becsábítsuk az utcáról, bízunk a sikerben, reméljük minél többen választják a kulturált szórakozást az utcán való lõdörgés helyett.
S.E.2009-10-27 12:02:36


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül