Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54761070    
Honlapkeszites

Alapítványi bál a „Batthyány”-ért - 24. alkalommal

2017. január 28-án, szombaton rendezi a Batthyány-gimnázium a „Batthyány Középiskoláért” Alapítvány bálját az István Fogadó (Sormás, 7-es fõútvonal, 215-ös kilométerkõ) bálteremmé varázsolt nagytermében. Immár hagyománnyá vált ez a rendezvény, mert huszonnegyedik alkalommal vehet részt az iskola sok támogatója a jótékonysági célzatú zártkörû estélyen. A vendégsereg minõségi és hangulatos ellátását az István Fogadó szolgálja.


A bál elején Balogh László igazgató és Doucha Ferenc kuratóriumi elnök köszönti a közönséget. Segítségükre lesz Katona Noémi és Ladola József konferanszié. A bált megnyitja és pohárköszöntõt mond: Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ és Dénes Sándor polgármester. Majd a Helios Zenekar szórakoztatja a közönséget, a BLG Táncegyüttes nyitótánca színesíti a programot.

Az étkek is különlegesek lesznek. A mûsorban fellépnek:Jesus Banuelos és Jesus Vazquez mexikói mariachi zenészek.

Tisztelt Vendégeink jóérzéséhez meglepetésekkel is hozzájárulunk. A bevételsegítségével az alapítvány az iskola tanulóinak külföldi és belföldi tanulmányútjait, a tehetséggondozást és az eszközfejlesztést támogatja.

A bál igényességével, minõségi színvonalával jó példa arra, hogy 24. alkalommal is lehet a jótékonysági célt megfelelõ módon szolgálni. A bál egyben ünnepi eseménye lesz a 252 éves kanizsai gimnázium újabb évének is!

BLG2017-01-21 12:07:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül