Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320008    
Honlapkeszites

Teleki László évértékelõje

2016-ban tovább nõtt a társadalmi különbség a szegények és a gazdagok között Magyarországon – mondta évértékelõjében Teleki László országgyûlési képviselõ.


Az MSZP politikusa hozzátette: romlott az egészségügy helyzete, az oktatás pedig KO-s kiütést kapott. Teleki László kiemelte: a tankötelezettség 16 éves korra való csökkentése miatt 46 ezren léptek ki az oktatásból, õk egyrészt a jövõrõl is lemaradnak, másrészt õket - ha közfoglalkoztatottak lesznek - az adófizetõknek kell eltartaniuk. Teleki László és pártja azt kéri a kormánytól 2017-ben, hogy szüntesse meg a társadalmi különbségeket, tegye rendbe az egészségügyet és emelje az ott dolgozók bérét.

„Helyi szinten is nagyon fontosnak tartom azt, hogy különbözõ rendeletek, határozatok, mint például a helyi parkolási díj, ami most a városban eléggé borzolja a kedélyeket, társadalmi egyeztetést javasolok a város vezetõségének, mert fontosnak tartom, hogy minden olyan döntést, ami érinti a város lakosságát, széles társadalmi rétegek elõtt tárgyalják meg, vitassák meg, és azt követõen hozzák a döntéseket. De ez nemcsak Nagykanizsára igaz, hanem minden politikai döntéshozatali szervre, hogy a társadalmi egyeztetést ne hagyják ki a döntésekbõl” - mondta Teleki László az MSZP országgyûlési képviselõje.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-01-07 01:58:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül