Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55410923    
Honlapkeszites

Már 2 ezer szeretetdoboz úton van

Hétfõ óta folyamatosan szállítják az Egy doboznyi szeretet jótékonysági akció ajándékait a rászoruló gyerekeknek.


Múlt héten még hozták, most már viszik a szeretetdobozokat. A kanizsai polgármesteri hivataltól indulnak a csomagokkal megrakott jármûvek. Ottjártunkkor éppen a galamboki gyerekek ajándékait pakolták egy kisbuszba. „Bertók Ferenc polgármester úr kérte, hogy egyeztessünk az óvodával és a helyi iskolával, és 104 gyereknek fogadunk el ajándékot, és ezek a dobozok, ezek a csomagok a szeretet ünnepére a karácsonyfák alá kerülnek”- mondta Martonné Hanyi Judit a galamboki Család és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítõje.

Sokaknak okoz majd örömöt egy-egy szeretetdoboz, de nem csak Galambokon. A mintegy 4 ezer doboznyi ajándék csaknem fele már úton van. A kanizsai óvodákba, iskolákba, intézményekbe hétfõn és kedden szállították ki az adományokat. „Mindig megvolt a listánk iskoláktól, intézményektõl arról, hogy kik kapják meg ezt pontosan. A következõ kör -ami a mai napnak is az aktualitása- a környezõ települések, akik önkormányzatként, iskolaként, intézményként részt vettek CsodaPontként az akcióban. Õk szintén összeállították a listájukat, és õfeléjük mennek ki a szállítmányok”- hangsúlyozta Lehota János polgármesteri kabinetvezetõ.

A napokban a térség többi településére is kiviszik majd a szeretetdobozokat. A rekordszámú ajándékból a hét második felében pedig a kárpátaljai gyereknek is elindítanak egy szállítmányt.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-12-21 19:05:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül