Ma 2021. 10 26.
Dömötör, Armand, Örs napja van.
Látogatók száma : 51127414    
Honlapkeszites

Ismét Nagykanizsán koncertezik St. Martin

A szaxofon és pánsíp mûvész karácsony másnapján érkezik a református templomba. A városban már hagyománya van annak, hogy az ünnepek környékén St. Martintól legyenek hangosak a templom falai.


Idén is hallhatnak hasonlóan szép dallamokat azok, akik ellátogatnak karácsony másnapján a nagykanizsai református templomba. Este hat órától ugyanis ismét St. Martin ad lemezbemutató koncertet. Idén a Modern Nosztalgia címû albumon szereplõ zenéket hallhatják élõben a mûvésztõl. "Örülünk annak, hogy a mûvész úr ismét hozzánk látogat. Néhány évvel ezelõtt, amikor elõször megjelent, elég szép számmal jöttek el az emberek már az elsõ koncertre. Aztán a következõben, ahogy egyre többet találkoztunk, egyre többször jött, és mondjuk azt, hogy már hagyomány, hogy karácsony környékén, karácsony után itt van nálunk" - fogalmazott Hella Ferenc református lelkész.

A mûvész korábban már nyilatkozott stábunknak, akkor azt mondta: életét az viszi elõre, ha emberekkel találkozhat. "A tapasztalatok, a zenészekkel való találkozás, az emberekkel való találkozás, a közönséggel beszélgetés, a koncert után való dedikálás. Az, hogy megosztják velem történeteiket, belehelyezik magukat abba a történetbe, amit én elmesélek mondjuk a koncert alkalmával egy-egy dal kapcsán, és elmondják, hogy velük mi történt akár azon az alkalmon vagy hamarabb életük során. És beleszövik magukat, és ez nagyon-nagyon jó, mert akkor egybõl van egy kapcsolódási pont vagy több, és ezeket figyelembe véve élem tovább az életem" - mondta St. Martin.

Jegyek a korábbi évekhez képest változatlan áron még kaphatók.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-12-19 05:22:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül