Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319219    
Honlapkeszites

Gyermekek karácsonya

Csaknem 100 iskolás kapott ma karácsonyi ajándékcsomagot a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központtól. Olyan gyerekeket támogattak, akik tanulásban, sportban vagy mûvészetben kiemelkedõen teljesítenek, illetve nehéz körülmények között élnek. A gyermekek karácsonyi ünnepségét már 28. alkalommal szervezték meg a városban.


Zenés, énekes mûsorral szórakoztatták diáktársaikat és tanáraikat a kiskanizsai iskola alsósai. A fiatalok szereplése után Dénes Sándor köszöntötte az iskolásokat. "Öröm okoz annak, aki adja, aki megajándékozza az embertársát, és én úgy gondolom, hogy még nagyobb örömet okoz azoknak, akik kapják ezt az ajándékot. Én bízom abban, hogy ez a mai napon is így lesz, hogy azok a gyerekek, akik itt vannak ezen az ünnepen, ezt fogják megélni" - fogalmazott a polgármester.

A városban már 28. alkalommal szervezték meg a gyermekek karácsonyi ünnepségét. Olyan diákokat hívtak meg, akik kiemelkedõek tanulásban, sportban vagy a mûvészetben. Köztük volt Orsós Dóra is. A 4. osztályos tanuló kitûnõen énekel. "Szeretek énekelni, mert ha szomorú vagyok, vagy éppen valami bánatom van, akkor azt el tudom énekelni és magamból kiadni" - mondta el Orsós Dóra.

Az ünnepségre minden iskolából 7 tanulót hívtak, valamint a Családok Átmeneti Otthonából is érkeztek fiatalok. Idén csaknem 100 gyereket ajándékozott meg a Család- és Gyermekjóléti Központ.

"Ami lehetõvé teszi mindezt, az az alapítványunk, a „Segíts, hogy segíthessünk” alapítvány és a szociális alapból nyert támogatásunk, ami az önkormányzat általi támogatás" - hangsúlyozta dr. Kaszás Gizella a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatója.

A központ ajándékozási sorozata egész héten folytatódik. Kedden az idõsek karácsonyát, szerdán pedig a jótékonysági ünnepséget rendezik a Medgyaszay Házban.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-12-13 05:25:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül