Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415415    
Honlapkeszites

Ékszer- és divatbemutató a Petró Galériában

Egy olyan zártkörû partira hívta ismerõseit Petró Ágnes, a Petró Galéria vezetõje, amilyent eddig még nem szerveztek. Egy kis háztáji show, ékszer- és divatbemutató részese lehetett a közönség. A ruhákat Rákhely Zsófi designer tervezte, és divatszalonja készítette. A divattervezõt egyre többen ismerik városunkban, de talán nem tudja róla mindenki, amellett, hogy at kütür szalont mûködtet – ahol személyre szabottan tervezi meg a ruhákat és gyárt egydarabos modelleket –, divattervezést tanít az Iparmûvészeti Egyetemen.

A Petró Galériában ezúttal nemcsak a lakás díszítéséhez adtak ötleteket, hanem a vásárlóik öltözködéséhez, feldíszítéséhez is, hiszen már több éve foglalkoznak ékszerekkel. Olyan ezüst ékszereket, márkákat forgalmaznak, amelyek az egész világon megtalálhatók. Igyekeznek többféle igényt kielégíteni a nagyon trendi Thomas Sabo, az extravagáns Joid’art és a klasszikus Oliver Weber ékszerekkel. 


Az õszi-téli ékszerkollekciót szombat este modellek mutatták be képzõmûvészeti alkotások környezetében, és Gerócs Éva jazz énekes elõadásának kíséretében. Az ékszer és a ruha szimbiózisban volt egymással. A vásárláshoz, a mûsoron kívül még 20 százalékos kedvezménnyel keltette fel a galéria a vendégek érdeklõdését. S amint lepergett Thomas Sabo legújabb klipje DVD-én, máris újabb ajándék, meglepetés sütik és meglepetés ékszerek vártak mindenkit.

B.E.2009-10-13 12:09:24


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül