Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54759982    
Honlapkeszites

Ötödszörre karácsonyoznak az állatotthonban

Kerek évforduló: immár ötödik alkalommal rendezi meg a nagykanizsai állatotthon a karácsonyi nyílt napját. Idén,december 17-én várja majd a kilátogató állatbarátokat az ötletgazda Faggyas Ferenc és „stábja”.


A nyílt nap keretében Faggyas Ferenc és csapata forralt borral, teával és némi harapnivalóval kedveskedik majd az idelátogatóknak. Lehet majd örökbe fogadni, sétáltatni, simogatni, nézelõdni, beszélgetni, és állattartási tanácsokat is kérni. A szervezõk jó szívvel fogadnak bármely karácsonyi felajánlást, ajándékot, segítséget is.

– Karácsony közeledtével ne feledkezzünk meg azokról a lényekrõl sem, akik egy csepp törõdésért és szeretetért örök hûséggel kedveskednek – hívta fel a figyelmet Faggyas Ferenc. – Sajnos sok négylábú nem kapja meg azt a szeretetet és törõdést, amit érdemelne. Az Élettér Állat- és Természetvédõ Egyesület által üzemeltetett nagykanizsai állatmenhelyen rengeteg kutya és macska tölti nem csak a karácsonyt, de a mindennapjait is. Ismét megpróbáljuk szebbé varázsolni a kisállatok egy napját, s immár 5. alkalommal töltjük meg szeretettel az Ady úti telephelyet. A szeretetnek sokféle arca van és ez nem pénzben mérhetõ. Ezeknek az állatoknak egy kedves szó, egy fülvakarás, egy kiadós séta is nagyon sokat jelent. Ezért kérem azt, hogy aki teheti, tartson velünk december 17-én és segítsen, ahogy és amivel tud! – zárta mondandóját a fiatalember.

És, hogy milyen adományokkal tudnak a kilátogatók a legtöbbet segíteni a gazdára váró kutyáknak és macskáknak? Száraztápok, konzervek, bolhacseppek, pórázok, nyakörvek, hámok, tálak, pokrócok, fekhelyek, söprûk, felmosók, lapátok, vödrök, tisztítószerek – mosogatószerek – fertõtlenítõszerek, mosogatószivacsok, gumi- és munkáskesztyûk, szemeteszsákok és irodaszerek: ezek mind-mind jól hasznosíthatóak az állatotthonban.

Dr. P. A.2016-12-10 09:51:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül