Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51047941    
Honlapkeszites

Kedvezményes vasúti jegyek vásárolhatók hétvégén a nagykanizsai adventi vásáron

A nagykanizsai adventi vásár ideje alatt 20 százalékos kedvezménnyelválthatnak menetjegyet a teljesárúvasúti jegyet igénylõ, egyéb kedvezménnyel nem rendelkezõ utasok.


Az olcsóbb jegyek a MÁV-START szolgáltatási területén bármely viszonylatra, egy útra, illetve 100 kilométer feletti menettérti útra is megvásárolhatók.A kedvezményes menetjegy meghatározott napra (az általános szabályok szerint) 60 napos elõvétellel is megváltható, és érvénytartama megegyezik az azonos távolságra kiszolgáltatott teljesárú menetjegy érvénytartamával.

Az ajánlat kizárólag az adventi vásár helyszínén a MÁV-START által üzemeltetett mobilpénztárban vásárolt jegyekre érvényes: Nagykanizsán, az Erzsébet téren, december 10-11-én 15-20 óra között.

Az új, kék-sárga Flirt vonatok színvilágát idézõ mobilpénztárból eddig összesen kettõ készült. A streedfood kocsikra hasonlító jármûvekben egyenként két-két modern, kényelmes jegypénztárt alakítottak ki, s felszerelték õket a belföldi, illetve a nemzetközi jegyértékesítéshez szükséges korszerû gépekkel, biztonsági berendezésekkel, utastájékoztató monitorral, kiskonyhával és aggregátorral is.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.2016-12-08 12:43:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül