Ma 2023. 5 28.
Emil, Csanád, Vilmos napja van.
Látogatók száma : 55312004    
Honlapkeszites

X. Társadalmi felelõsségvállalási konferencia és a Köszönet Napja

December 16-án, pénteken 16 órai kezdettel rendezi meg az immár tizedik Köszönet Napja díjkiosztó ünnepséget a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület. A rendezvény részleteirõl Lengyák István, az NCK soros elnöke és Budavölgyi Kálmán ügyvezetõ elnök tartott sajtótájékoztatót a Halis István Városi Könyvtárban.


Az ünnepség keretében adják át a kuratórium döntése alapján megválasztott legaktívabb személyeknek az év civil embere, az év civil fiatalja, az év civil önkéntese, a legtöbb és legjelentõsebb civil önkéntes- és értékteremtõ tevékenységet végzõ csoportnak pedig az év civil közössége díjakat.

Ezen az ünnepi összejövetelen köszöni meg az alapító a térségi civil klubokat, egyesületeket, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori-, mecénási tevékenységét és adja át számukra a civilek mecénása, valamint a civilek szponzora díjakat.

Lengyák István kiemelte: egyre több azoknak a családoknak a száma, akik a civil közösségekért dolgoznak. Közülük ebben az évben két házaspárt is kitüntetnek civil díjjal, mert a férj és a feleség vált vetve tesz meg mindent azért, hogy a környezetükben és a környékükön élõ civil egyesületeknek, polgároknak segítsenek, és örömet szerezzenek a tevékenységükkel. Nagy öröm a szervezõk számára, hogy a fiatalok közül is egyre több személyt jelölnek díjazásra. A civil erkölcsi díjakon túl Arany fokozatú támogató oklevéllel ismerik el azon személyek, szervezetek munkáját, akik ugyan nem tevékenykednek a civil mozgalomban, viszont egy-egy tettükkel példamutató munkát végeztek.

Az ünnepség programjait részletezve Budavölgyi Kálmán elmondta, a rendezvény ezúttal is kiegészül egy társadalmi felelõsségvállalás témakörû elõadással, melyre egy vállalatvezetõt kérnek fel.

B. E.2016-12-07 12:21:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül