Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357352    
Honlapkeszites

A jövõ héten marad a száraz és hideg idõ

A következõ napokban folytatódik a száraz és hideg idõjárás, többször mínusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a minimumok és napközben is fagypont körüli értékekre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésébõl, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.


Hétfõn és kedden is szinte mindenütt több órára kisüthet a nap, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hõmérséklet hétfõn általában mínusz 9 és mínusz 4 fok, kedden mínusz 9 és mínusz 5 fok között valószínû, de az északi völgyekben és az Alföld homokos felszínû mélyebb részein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. Hétfõn napközben plusz 2-6, kedden plusz 2-7 fokig melegszik a levegõ.     

Szerdán is többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban mínusz 9 és mínusz 3, napközben plusz 2-6 fok között alakul a hõmérséklet.     

Csütörtökön és pénteken napos idõ várható, csapadék nem lesz. A minimumhõmérséklet mínusz 11 és mínusz 5 fok között valószínû. A nappali maximumok csütörtökön 1-5, pénteken 2-7 fok között alakulnak.     

Szombaton és vasárnap változóan felhõs lesz az ég, csapadék nem valószínû. Szombaton a legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 7 és mínusz 2, vasárnap mínusz 3 és plusz 1 fok között valószínû. Szombaton napközben 2-7, vasárnap 3-8 fokig melegszik a levegõ - olvasható az elõrejelzésben.

MTI - Kanizsa2016-12-04 15:49:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül