Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357338    
Honlapkeszites

Mikulás expressz

Nyalóka, csoki és szaloncukor is került a vasutas dolgozók gyermekeinek készített mikuláscsomagokba. A hagyományos mikulásváró ünnepséget már sokadik alkalommal szervezték meg a Kodály Mûvelõdési Ház dolgozói. Idén 75 kisgyermek kapott ajándékot.


Közismert gyermekdalokkal szórakoztatta a közönséget az Ártatlanka zenekar. A koncerthez idõnkét a gyerekek is csatlakoztak, így próbálták becsalogatni a terembe a mikulást. Egyikük még stábunk kedvéért is dalra fakadt. „Hull a pelyhes fehér hó, jöjj el kedves télapó. Minden gyermek várva vár, vidám ének hangja száll...” - énekelte Turi Pap Diána.

Nem sokkal ezután pedig, a gyerekek nagy örömére, megérkezett a várva várt „nagyszakállú”. A mikulás természetesen nem jött üres kézzel. Mindenkinek névre szóló ajándékot hozott. „Nálunk ennek nagy hagyománya van, hogy a vasutas gyerekek hozzánk jönnek minden évben télapóváró mûsorra. Nagyon készülünk erre a programra, minden évben hagyomány, hogy különleges zenekart hívjunk meg vendégként, és természetesen a mûsor közben megérkezik a krampusszal a télapó” - tudtuk meg Kámánné Szép Teréziától a VOKE Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház igazgatójától.

A bátrabbak szavaltak és énekeltek is a mikulásnak, ezért pedig cserébe szaloncukrot kaptak. Idén 75 gyermeket leptek meg ajándékkal a szervezõk. „Mondjuk azt, hogy nekem is nagy öröm, de azért a gyermekeknek elsõsorban ugye. Õk voltak tavaly is, és nagyon élvezték a zenét, a táncot, meg elsõsorban az ajándékot” - mondta Kovács Gabriella.

Az ünnepség zárásaként különleges süteményekkel várták a kicsiket és szüleiket.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-12-04 07:43:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül