Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42584043    
Honlapkeszites

Dr. Lubics Szilvia volt a Sportikonok sorozat vendége

Bármiféle célja van az embernek az életben, ahhoz elengedhetetlen a kitartás – ezt dr. Lubics Szilvia mondta a Sportikonok címû rendezvénysorozat vendégeként. A kanizsai ultramaratonista futó szerint nap mint nap tenni kell azért, amit el szeretnénk érni.


Dr. Lubics Szilviát telt ház fogadta a HSMK-ban. A Magyar Becsület Renddel kitüntetett kanizsai futónõ a motivációról és kitartásról beszélt. „A motiváció nyilván az, ami hozza ezt az egészet. Tehát kell találni egy helyes célt, amiért mindezt meg tudjuk tenni. Én úgy gondolom, hogy szerencsés vagyok - mert akár a sporton belül – több mint 10 éve megtalálom mindig azt, amiért újra és újra tudom folytatni azt az idézõjeles õrületet, amit napi szinten ûzök” - hangsúlyozta dr. Lubics Szilvia ultramaratonista.

Sportikonok a kultúra kanizsai fellegvárában – nem véletlenül indította el a rendezvénysorozatot a HSMK. „A célunk az, hogy egy olyan célközönséget is elérjünk, akiket eddig nem sikerült megszólítanunk, akik a sport iránt és a kultúra iránt is érdeklõdnek. Hiszen mindkét fogalom, vagy gyûjtõcsoport az emberek szívét megmelengeti” - mondta Koros Eszter mûvelõdésszervezõ.

A HSMK a Sportikonok sorozatban példaképeket lát vendégül. Dr. Lubics Szilvia a motiváció és a kitartás mellett versenyei során szerzett tapasztalatairól is beszámolt. A futónõ nehéz éven van túl, elmondása szerint sokkal több versenyt vállalt, mint szokott. Jelenleg egy rövid pihenõ idõszakot tart, ami természetesen nem futás nélküli napokat jelent. A jövõ héttõl pedig kezdõdik a felkészülés a következõ szezonra.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-12-03 03:49:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül