Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54780964    
Honlapkeszites

Állati jó adventi programok

Érdemes lesz felkeresni a Bivalyrezervátumot a következõ hetekben is.


Az ünnep elõtti, adventi készülõdésbõl a Balatonfelvidéki Nemzeti Park is kiveszi a részét. A kápolnapusztai Bivalyrezervátum szokásos programjai, az állatsimogató és a tanösvény bejárása mellett kézmûves foglalkozásokat szervez a gyerekeknek, amelyeken természetes anyagokból készíthetnek Mikulás-váró vagy karácsonyfadíszeket a fiatalok.

A Balatonfelvidéki Nemzeti Park állatsimogatója jól ismert program a Bivalyrezervátumban. Az idén azonban speciális, ünnepváró programot is szerveznek a látogatóknak.  Szabó Kata turisztikai munkatárstól megtudtuk: „Készülõdünk a gyerekekkel a karácsonyra. Dekorációkat készítünk, amiket ki tudnak rakni a szobájukba, vagy a karácsonyfa alá majd.” A foglalkozáson természetes anyagokból készíthetnek Mikulás-váró vagy karácsonyi díszt a gyerekek.

Az alapanyagok szinte mindegyikét az erdõk adják, a díszítéshez pedig segítséget kapnak a gyerekek. „Nagyon szeretjük ezt a helyet, a gyerekeim imádják az állatokat, az állatok közelségét, szeretik simogatni õket. A most következõ kézmûves foglalkozáson pedig kiélhetik a kreativitásukat” - árulta el Koósné Herczeg Mónika. 

A díszek, ajándékok elkészülte után pedig folytatódhat az ismerkedés a rezervátum életével. A foglalkozások karácsony elõttig, hétvégenként látogathatók.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-11-30 05:47:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül