Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319783    
Honlapkeszites

Forgalmi problémák Kanizsán

A város úthálózatával, problémás szakaszaival kapcsolatban fordult a közgyûléshez Gábris Jácint, a Jobbik önkormányzati képviselõje.


Sajtótájékoztatóján elmondta: az egyik legégetõbb problémát a Vár utca – Király utca – Zrínyi utca szakaszon kialakuló torlódás okozza a reggeli és a délutáni idõszakban. Mint fogalmazott: a polgármesteri hivatal illetékes osztályától pozitív választ kapott a javaslatait illetõen, a forgalmi rend problémája nem ismeretlen a város vezetõsége elõtt sem.

„Az egyik az Egyetem feletti részt érintette volna, ahol már korábban foglalkoztak ezzel a javaslattal, de akkor egy érintett társasház lakói tiltakoztak, abbamaradtak a tervek. A másik két szakasz nem érintene lakóközösséget. Az egyik a Leányvár utcát, a másik a Kerek Tó utcát érintené, mind a kettõ alkalmas lenne arra, hogy errõl a szakaszról a forgalomnak egy jelentõs részét levegyük, és egy Ady utcai összeköttetéssel – mondjuk egy Vár utcával meg tudjunk valósítani" - mondta el Gábris Jácint, a Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselõje.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-11-26 06:50:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül