Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766354    
Honlapkeszites

Folytatódik a Kalandozó Kanizsaiak

Immár másfél éve, hogy útjára indult a programsorozat a Medgyaszay Házban. A cél az volt, hogy egy olyan szériának adjon teret az intézmény, ahol kanizsaiak mesélnek kanizsaiaknak, hozzák el érdekes történeteiket, élményeiket, fotóikat.


„Egzotikus kirándulás, egy távoli földrészre vezetõ munkaút, vagy akár sportélmények, ezek mind az elõadások témáit tarkították. A népszerûségüket pedig mi sem bizonyította jobban, mint hogy az emeleti elõadóból a földszinti rendezvényterembe költöztek a „kalandozók” és hallgatóságuk.” - tudtuk meg Kiss Zsanett mûvelõdésszervezõtõl. „Legutóbb Molnár Flóra úszó volt a sorozat meghívottja, aki mesélt az úszásról és természetesen az olimpiáról. A látogatók megnézhették az ott készült a fotókat, videókat - a közönséget lenyûgözte az ifjú sportoló életvidám elõadásmódja.

Novemberben 15.-én, 18 órakor Markó Roland lesz a ház vendége. Õ egy világutazó fotós, aki sok-sok képet és történetet hoz ázsiai kalandozásairól. Szokásokról, legendákról is szó lesz Mongóliától – Japánig, sõt azt is megtudhatják vendégeink, hogyan tudnak kevesebb pénzbõl különleges helyekre eljutni.

December 8-án, 18 órakor, egy kicsit már a karácsonyi idõszakra hangolódva Szûcs Imre lelkész tart elõadást a „Kalandozó Kanizsaiak” keretében zarándokútjairól, Szentföldi utazásáról és az El Caminoról is.

Szeretnénk minél több érdekes embert és történetet hozni a Medgyaszay Házba, ezért kérnénk, bátorítanánk mindenkit, hogy jelentkezzenek, ajánljanak ismerõst, barátot, akirõl úgy gondolják, hogy lenne mit mesélnie.” - hangsúlyozta a Medgyaszay Ház mûvelõdésszervezõje.

Kanizsa2016-11-13 06:36:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül