Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766315    
Honlapkeszites

Tizenöt koncertet szervez a Keresztury mûvelõdési központ Zalaegerszegen

Tizenöt könnyûzenei koncertet szervez Zalaegerszegen a 2016/17-es évadban a Keresztury Dezsõ Városi Mûvelõdési Központ. A Cseh Tamás Program támogatásával megvalósuló sorozatban elsõként a Muriel zenekar lép fel szombaton a PopUp Cafe-ban.  


A Cseh Tamás Program lehetõséget, hátteret ad az intézmény számára ahhoz, hogy olyan koncerteket valósítson meg, amelyekre - bármennyire is szeretné - önerõbõl nincs lehetõsége - mondta Flaisz Gergõ, a mûvelõdési központ igazgatója a koncerteket beharangozó keddi sajtótájékoztatón.     

Hozzáfûzte, hogy a sorozat keretében bemutatkozási lehetõséget tudnak biztosítani a kezdõ, feltörekvõ zenekaroknak is.     

Az együttesek többsége elsõ alkalommal mutatkozik be Zalaegerszegen - mondta Nagy Johanna, a program koordinátora, hozzátéve, hogy igyekeztek sokrétûvé tenni a programot, hogy a kínálatban mindenki megtalálja kedvenc zenéjét.     

Törekedtek arra is, hogy az alternatív zenét játszó együttesek közül olyanokat válasszanak ki, amelyeknek már megjelentek önálló lemezeik, Budapesten és a nagyobb vidéki városokban már ismertek, jelentõs fesztiválokon lépnek fel - hangsúlyozta Nagy Johanna.     

A Cseh Tamás Program 2 millió forintos támogatásával megvalósuló, júniusban záruló koncertsorozatban havonta két-három zenekar, elõadó lép fel a PopUp Cafe-ban, köztük az Amoeba, Beck Zoltán, Jónás Vera, a Balaton, Ripoff Raskolnikov, Antonia Vai és a Lóci játszik.

MTI - Kanizsa2016-11-08 14:35:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül