Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319457    
Honlapkeszites

Várják az ajánlásokat a civilek díjaira

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal ebben az esztendõben is átadja civil díjait az általa alapított Köszönet Napján, tudtuk meg ebben a témában tartott sajtótájékoztatójukon Lengyák Istvántól, valamint Budavölgyi Kálmántól. Az idén tízedik alkalommal megrendezendõ Köszönet Napja ezúttal is a kerekasztal közösségei által szervezett bensõséges összejövetel lesz, melynek keretében az alapító szervezet visszaemlékezik a lassan mögöttünk hagyott esztendõ legjelentõsebb civil megmozdulásaira.


Az ünnepség keretében a javaslatok alapján megválasztott személyeknek „Az év civil önkéntese-”, „Az év civil embere”-, "Az év civil fiatalja", a legtöbb, és legjelentõsebb civil tevékenységet végzõ csoportnak pedig „Az év civil közössége” erkölcsi díjakat adja át a kerekasztal. Egyben ekkor köszöni meg az alapító a nagykanizsai civil klubokat-, egyesületeket-, szervezeteket, civil megmozdulásokat legnagyobb mértékben támogató személyeknek és közösségeknek a munkáját, szponzori, mecénási tevékenységét, és adja át számukra „A civilek mecénása”, valamint „A civilek szponzora” erkölcsi díjakat. A kerekasztal mûködésével lefedett dél-zalai térségbõl bárki tehet javaslatot a fentebb már említett hat kategóriában és a beérkezett javaslatok figyelembevételével a kerekasztal 11 fõs elnöksége december esõ felében dönt a kitüntetettek személyérõl. A civilek közössége a város polgáraival karöltve, egyben segítségüket kérve igyekszik a díjakat az arra legérdemesebbeknek odaítélni.

Ezért is lehetséges az ajánlattételeket november 30-ig akár személyesen a Civil irodán (Halis István Könyvtár alagsora), akár a civiliroda.eu honlapon a Köszönet Napja menüpontban, e-mailben a civilkerekasztal@gmail.com címen, vagy a Civil Kerekasztal Egyesület facebook oldalán megtenni.

P.L.2016-11-04 15:36:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül