Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353417    
Honlapkeszites

Éld át a történelmet!

A Fidelitas idén is országos történelemversenyt hirdet hazai és határon túli magyar középiskolás diákok számára. A verseny témája az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából: Magyarország a Kreml árnyékában - Az 1956-os forradalom és nemzetközi háttere 1953-1956.


A kétfordulós egyéni vetélkedõ elsõ, online fordulójában a regisztrációt követõen egy tesztsort kell kitölteniük a versenyzõknek megadott idõ alatt. Megoldásaikat november 23-án éjfélig várjuk. A legjobb eredményt elért diákok részt vehetnek a budapesti döntõn december 9-én, ahol egy rövid interaktív vetélkedõ keretén belül többféle feladattípus segítségével minél szélesebb körû tudásukra leszünk kíváncsiak.

A gyõztesekre az emléklapok és oklevelek mellett értékes tárgynyeremények, szórakoztató elektronikai eszközök (iPhone, iPad, okostelefon, okosóra, E-Book olvasó), valamint könyvjutalmak várnak. A gyõztes diák ezen kívül elviheti osztályát a Nemzeti Színház egyik elõadására. A második helyezett pedig diáktársaival a Terror Háza Múzeumba látogathat el. A versenykiírás, a regisztrációs felület és további információk a http://toriverseny.fidelitas.hu/ oldalon találhatók.

Éld át a történelmet! Jelentkezz a Fidelitas interaktív történelemversenyére!

Léránt Gábor elnök, Fidelitas Nagykanizsai Csoportja2016-10-29 11:58:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül