Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357644    
Honlapkeszites

Adventisták az élet nagy kérdéseirõl

Új programsorozat indul hamarosan a nagykanizsai adventista gyülekezetben. A Csokonai utcai imaházban kéthetente szerdánként várják majd azokat, akiket foglalkoztatnak az olyan témák, mint a megbocsátás, az igazság vagy az emberi kapcsolatok.


A sorozat elsõ állomásán a szeretetrõl lesz szó: errõl tart majd elõadást Horváth Gábor, a nágocsi Reménység Rehabilitációs Ház szakmai vezetõje október 19-én, délután fél hattól. „Egy olyan programra, az ÉLETfejlesztésre hívjuk az embereket, amit az alábbiak jellemeznek: közös idõtöltés; egy kellemes este az asztal körül, kis rágcsálnivalóval, innivalóval; ismerkedés egy érdekes és hiteles emberrel, majd a program végén egy elõadás meghallgatása. Az ÉLETfejlesztés nyitott, várunk mindenkit szeretettel. Azt szeretnénk bemutatni, hogy lehet keresztényként reálisan, értelmesen gondolkodni az élet kérdéseirõl. És vannak ezekre olyan bibliai válaszok, amelyeket hívõ emberek fogalmaztak meg. Erre hívunk és várunk mindenkit a városból.”

Helyszín: Adventista Gyülekezet, Nagykanizsa, Csokonai u. 1/A

További információk: eletfejleszteskanizsa.blogspot.hu eletfejlesztes.kanizsa@gmail.com Facebook: ÉLETfejlesztés Nagykanizsa

Kanizsa TV - Kanizsa2016-10-02 12:54:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül