Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766347    








Honlapkeszites

Szombaton az állatoké lesz a fõszerep

Az Állatok Világnapja alkalmából, október elsején ismét megrendezi az „Élettér” Állat- és Természetvédõ Egyesület a hagyományos sétáltatási- és örökbefogadási napját a nagykanizsai állatotthonban.

A nyílt nap 11.00 órakor köszöntõvel, majd a menhely bemutatásával kezdõdik. Levetítésre kerül egy rövidfilm a vasútállomás mellé költözött nagykanizsai állatmenhely egy évtizedes történetérõl, aztán mindenkinek lesz alkalma akár kutyasétáltatásra, akár a macsekok megsimogatására. Ha valaki megbarátkozik alkalmi kedvencével, annak lehetõsége nyílik az örökbefogadásra is. Az állatotthon dolgozói jóvoltából nem csak egy hûséges baráttal gazdagodhat szombaton az újdonsült gazdi, hanem személyre szabott, az állattartással kapcsolatos tanácsokkal is ellátják majd. A menhelyre a délutáni órákban is érdemes lesz kilátogatni, ugyanis 14.00 órakor kerül sor a szeptember közepén meghirdetett fotópályázat eredményhirdetésére, és a díjak átadására.


A jubileumi sorozat a szombattal nem ér véget, hiszen októberben „Uszkár-díj” átadóval, és bolhapiaccal is készül az állatotthon a város állatbarát lakói számára.

Dr. P. A.



2016-09-29 10:42:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül