Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590497    
Honlapkeszites

Vízilabda OB I B: a Honvéd I után a Honvéd II következhet

Holnap 19.30 órakor a fõvárosi Tüzér utcai uszodában kezdi meg a vízilabda OB I B-ben a 2016-17-es szereplését a Kanizsa VSE együttese, ahol a Racionet Honvéd II vendége lesz.

Néhány napja a Magyar Kupa keretében a Honvéd I vizitált Nagykanizsán, ezúttal a másodosztályú "honvédosokhoz" Simonka Ferenc tréner tanítványai.


- Elõre nem tudhatjuk, hogy milyen összeállításban száll majd vízbe ellenfelünk, hiszen a nagyoktól három fiatal még vissza is játszhat náluk - vezette fel a találkozót Simonka. - Persze nálunk is lesz fiatalítás a teljes idényünk vonatkozásában, hiszen az MK keretében Rózsavölgyi Dániel, Sipos Dávid és Szepesi Bence is lehetõséget kapott, nos, õk a BVSC utánpótlásából kerültek például hozzánk. Horváth Gyula a kanizsai hátországból, egyben az OB II-bõl került fel, ahogy Skriba Szabolcs is a második csapatunkban játszott.
- Mi a helyzet a távozókkal és a kupán kívül hogyan sikerült a szezonra hangolódni?
- Cseh Attila köszönt el tõlünk, s ugyan szó volt arról, hogy Szilvasán Bence visszatér hozzánk, de erre végül nem került sor. Úgy érzem, hogy a bajnokságra jól felkészültünk, edzõmeccseket játszottunk, illetve a Magyar Kupa is jó erõfelmérõ volt. Ugyanakkor azt gyorsan hozzátenném, hogy a négy kupameccs eléggé megterhelõ volt, ezt a srácokon észre is vettem. Ebbõl próbálunk kilépni, bízom abban, hogy ennek már a Honvéd otthonában is meglesz az eredménye.

P.L.2016-09-28 12:18:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül