Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353585    
Honlapkeszites

KDNP: Megvédjük Magyarországot és erõnkhöz mérten segítünk a bajbajutottakon is!

Nekünk kereszténydemokratáknak kettõs felelõsségünk és feladatunk van a mostani migrációs válsággal kapcsolatban.

Egyrészt, hogy Magyarországot megvédjük és fejlõdését elõsegítsük, ezért a tömeges bevándorlástól meg kell védenünk az országot, mert az veszélyezteti Európa keresztény kultúráját és Magyarország vallási, gazdasági berendezkedését. Nem kockáztathatjuk az eddig elért eredményeinket, az ország stabilitását és családjaink biztonságát. Másrészt viszont keresztényi kötelesség erõnkhöz mérten segíteni az elesetteken.


Azért támogatjuk a Kormány politikáját, mert az éppen erre a kettõs felelõsségre épül: megvédi az országot, de segít a Közel-Keleten bajbajutott embereken, melyeket a saját hazájukban, helyben kell lehetõséghez juttatni és jövõt teremteni számukra.

Felelõsséget érzünk azokért az üldözöttekért, akik nagyobb részt saját kormányuk rossz politikájának, az embercsempészeknek, valamint Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikájának áldozatai.

A népszavazás ugyanis nemzeti ügy: nem a pártokról szól, hanem Magyarország, a családok, szülõk, gyermekek, unokák jövõjérõl.

A tét az, hogy meg tudjuk-e védeni közösségeinket és kultúránkat, és meg tudjuk-e erõsíteni biztonságunkat. Így végsõ soron az a tét, hogy meg tudjuk-e védeni mindazt, ami magyarrá teszi Magyarországot.

Éppen ezért arra biztatjuk a választópolgárokat, hogy vegyenek részt a népszavazáson és szavazzanak NEMMEL, ezzel biztosítva Európában a kereszténykultúra, a családok, a jövõ nemzedék biztos, nyugodt, kiszámítható jövõjét- áll Bedõ György, a KDNP Nagykanizsai Alapszervezet elnöke, a helyi képviselõ-testület tagjának lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Kanizsa2016-09-23 09:03:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül