Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353657    
Honlapkeszites

A pártokról ’18-ban, most a kvótáról szavazunk

A segítséget vigyük oda, ne a bajt hozzuk ide. A baloldali szavazók többsége is a kvóta ellen van. – néhány, nyilván sokakat érdeklõ megállapítás, mely Kiszelly Zoltán keddi fórumán hangzott el a Honvéd Kaszinó tükörtermében.


Spórolnak az olajsejkek. Náluk drága az élet. Inkább Európába küldik muszlim testvéreiket, mert ide ugyanannyi pénzbõl több migráns jut. De nekünk is segítenek: építenek 200 mecsetet. Észak-Afrika és Szicília közt 130 km a táv, az embercsempészek lélekvesztõn nekieresztik a tengernek az embereket. Az olasz hadihajók pedig – mint egy mediterrán taxi – kimenti õket, és beszállítja Európába. A török partoktól csak 30 km a görög sziget. A törökök egy ideig visszafogták õket. Mostanában egyre kevésbé. Ismerjük történelmünkbõl: mindennek megkérik az árát. Más szóval: zsarolnak.

A válság óta, 8 éve Európa gazdasága stagnál. Azt hiszik, lemásolhatják Amerika sikertörténetét, amelyet a bevándorlás tett lehetõvé. De azok európai bevándorlók voltak! Az afgánok, szírek, stb. nem akarnak megváltozni, õk az eddigi életüket akarják továbbra is.

Ezek mind nyilvános adatok, csak jól el vannak rejtve. – kommentálta a kivetített német statisztikát Kiszelly Zoltán. - Tudni kell, hol keressük. Nekem az a dolgom, hogy megtaláljam és Önök elé tárjam. – fogalmazta meg a politológus feladatát.

Ha a migránsok ideköltöznek, kisebb lesz a torta szelete. Ezt ismerték fel borsodi roma honfitársaink. Miért idegesek a baloldali pártok? Félnek, hogy a cigányság is kimegy mögülük. A migránsok pedig hagyományosan rájuk szavaznak. A vörös Bécsben kétszer akkora segélyt kapnak, meg rá még ingyen bérletet. És nézzék meg az ingatlan árakat ott, ahol a szomszédban migránsoknak alakítottak ki szállást!

A nyugati elit gondolkodása elszakadt a realitásoktól. Meg akarják nyitni a német hadsereget a migránsok elõtt. Ahogyan Merkel sem kérdezte meg a németeket, úgy Botka sem a szegedieket: akarnak-e migránsokat? Márpedig túl hosszú ideig éltünk egy olyan rendszerben, amikor nem kérdezték meg a véleményünket. Pedig ez a demokrácia.

Leverik a fizetéseket, fölverik a lakbéreket – foglalta össze a következményeket, hozzátéve – a kórházi sor pedig nyilván hosszabb lenne, hiszen ugyanakkora tortát kell több részre osztani.

Ostobaság vagy önfeladás? Ami megtörtént a Római Birodalomban, nyugaton ismétlõdni látszik. – tette hozzá az elhangzottakhoz a vendéglátó Cseresnyés Péter. - Nem voltak hajlandók dolgozni. Nem voltak hajlandók harcolni. Végül eltûntek.

A fórum végén feltett kérdésekre válaszolva Kiszelly Zoltán leszögezte: az Uniótól nem alamizsnát kapunk, ez kétirányú utca. Átengedtük a piacainkat, lemondtunk a vám bevételekrõl. A kint dolgozó orvosokat, szakmunkásokat mi iskoláztuk ki. Sorossal az a baj, hogy úgy akar sok pénzt keresni, hogy bármire képes érte. Ezt hívják spekulánsnak. Ugyanez a gondolkozás vitte keletre a munkahelyeket. Érezzük a következményét.

Egy hozzászóló hölgy Ausztriában dolgozó lánya üzenetét tolmácsolta: jól szavazzunk, NEMmel!

Kanizsa2016-09-22 05:17:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül