Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760818    
Honlapkeszites

Dr. Dénes Ferenc – Írások, cikkek, versek, egy életpálya tükrében

Szerdán hivatalosan is bemutatják az Együtt Kiskanizsáért Egyesület legújabb kötetét. „Nagykanizsa Kiskanizsa nélkül nem nagyon képzelhetõ el” - ez a gondolat olvasható a könyv ajánlásában.


Dr. Dénes Ferenc Kiskanizsa szülötte, piarista diák. Takács János piarista konfrater, Nagykanizsa díszpolgára jó szívvel ajánlotta a könyvet minden érdeklõdõnek, mely a helytörténeti adalékok mellett az igazi emberi értékek megélésére tanít, fogalmazása szerint: mai érték vesztett világunkban. Az Együtt Kiskanizsáért Egyesület motorjának, Horváth Jánosnénak köszönhetõ a legújabb kiadvány is, amelynek ünnepélyes bemutatóját szeptember 21-én délelõtt 10:30-kor tartják a Magyar Plakát Házban.

„Dr. Dénes Ferenc Kiskanizsa szülötte, itt élt 18 éves koráig, és 1951-ben került el Pestre. A Kiskanizsán eltöltött évek, a gyermekkor és az ifjú kor olyan mély nyomot hagyott benne, hogy mindvégig a honvágy kísérte az évtizedek során. És ez még inkább felerõsödött idõsebb korban. Én õt Rédey professzor úr díszpolgári köszöntése alkalmából ismertem meg, õ mondta a laudációt, azóta tartjuk a kapcsolatot, segítette egyesületünk munkáját" - mondta el Horváth Jánosné, az Együtt Kiskanizsáért Egyesület elnöke.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-09-20 07:06:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül