Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765464    
Honlapkeszites

KOCKAFESZT

KOCKAFESZT: Nagykanizsa,HSMK 2016. szeptember 24-25. 10-18 óráig


LEGO®, ameddig a szem ellát... minden gyerek álma ez! Nos, ez most végre valóra válhat, hiszen szeptember 24-én és 25-én városunkba látogat a KOCKAFESZT!

A KLIKK LEGO rajongói klub gondoskodik a sok-sok egyedi tervezésû és építésû terepasztalról, melyet a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban csodálhatnak meg a látogatók: lesz város, vadnyugat, LEGO Friends, Star Wars és még sok más téma!

A játszóházunkban több százezer LEGO építõelemmel várjuk kedves vendégeinket, ahol többek között a következõ játékokkal lehet majd találkozni: autóépítés, óriás Lego mozaikfal, LEGO DUPLO® kockák, LEGO Minecraft asztal és óriás Creeper, Ninja tanoda, közös fotó Csoda Kitty-vel, építõversenyek egész nap!

És ez még nem minden! Lesznek kísérõ programjaink is, amit térítés ellenében szintén ki lehet próbálni: ládavasút, arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, stb.

A legkisebbekre, azaz baba korúakra is gondoltunk természetesen: nekik puha Soft Brick óriáskockákkal készülünk! A kicsit nagyobbakat LEGO DUPLO elemekkel várjuk majd, a még nagyobbakat pedig rengeteg LEGO alkatrésszel. Az eseményen egész nap építõversenyeken és ügyességi játékokon tehetik próbára a gyerekek fantáziájukat, a legügyesebbek pedig LEGO nyereményekben részesülnek! Folytatnád otthon a játékot? A helyszínen lévõ REGIO JÁTÉK boltban azonnal beszerezheted legújabb LEGO készletedet.

Rendezvényünkre egy éves korig a belépés ingyenes, 14 éves korig gyermekjeggyel látogatható, melynek ára 600 Forint/fõ. A felnõtt jegy ára 800 Forint/fõ. A KOCKAFESZT-re a szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyerekek jegy vásárlása nélkül jöhetnek.

Jegyek elõvételben már vásárolhatóak minden hétköznap 14:00 és 18:00 között, a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ (HSMK) információs szolgálatánál, illetve a rendezvény napján a helyszínen.

A várhatóan magas látogatószám miatt javasolt az elõzetes jegyvásárlás!

(X)2016-09-19 07:54:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül