Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788145    
Honlapkeszites

Állatotthonos fotópályázat

Az "Élettér" Állat- és Természetvédõ Egyesület fotópályázatot hirdet az Állatok Világnapja és az állatmenhely jelenlegi helyére való költözésének 10. évfordulója alkalmából – tudtuk meg dr. Papp Attilától, az egyesület elnökségi tagjától.


A pályázat egyfordulós lesz. Három témakörben várjuk a fotókat: kutya, macska és „egyéb” kategóriában. Beküldhetõ bármely fotó, amely egy kutyus, vagy éppen a kedvenc házi kandúr egy-egy vicces, mulatságos élethelyzetét örökíti meg – sorolta dr. Papp Attila. – De szívesen látunk komoly, vagy akár mûvészi igényességgel megörökített pillanatokat is. Az „egyéb” kategóriát pedig az olyan fotóknak tartottuk fent, amely képekrõl visszaköszönõ állat lehet egy papagáj, hörcsög, de akár egy jól elkapott pillanat egy gólyáról, sasról vagy siklóról is, hiszen a témánk: „barátaink az állatok”.

A képeket az info@eletter-kanizsa.hu e-mail címre kérjük elküldeni, a kategória megnevezésével, illetve a pályázó telefonos elérhetõségével. Egy pályázó maximum 5 önálló képpel nevezhet kategóriánként. A beküldés határideje 2016. szeptember 23. napja. A beküldési határidõ lejárta után a beérkezett fotókat az állatotthon Facebook oldalára töltjük fel, ahol egy közönségszavazáson (a legjobban tetszõre való „lájkolással”) vesznek részt. A zsûri a legalább 10 „lájkot” elért képeket értékeli és kategóriánként a három legjobbat díjazásban – vásárlási utalvány – részesíti. A legtöbb „lájkot” elérõ kép készítõje pedig közönségdíjat, egy ajándékcsomagot kap majd. A közönségszavazást 2016. szeptember 30-án, délben zárjuk le, az eredményhirdetés pedig az állatmenhely nyílt-, örökbefogadói- és sétáltatási napján, október 1-én, délután lesz. A nyerteseket elõzetesen, telefonon értesíteni fogjuk – zárta mondandóját az elnökségi tag.

Kanizsa2016-09-14 06:03:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül