Ma 2021. 10 26.
Dömötör, Armand, Örs napja van.
Látogatók száma : 51127302    
Honlapkeszites

Akik mindenképpen nyertek

Tegnap összeült az Örökségünk mozgalomra beküldött klipek elbírálására létrejött zsûri, melynek összetétele: dr. Szabó Stefánia torontói fõkonzul; Kalocsai Andrea, kiemelt szerkesztõ-mûsorvezetõ, MTVA; dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató, MVM Paksi Atomerõmû Zrt.; Iochom Zsolt videóriporter, Székelyhon; Papp Gyula zenész; Gyulai István dalszerzõ.


Több mint száz videó végignézése után meghozta döntését, és kiderült, kik lettek az Örökségünk klippályázat gyõztesei. A „Legjobb produkció” díját megosztva kapta Gelence és a Step by Step Egyesület; a „Legkreatívabb videó” címet a Mosonmagyaróvári Ujhelyi Imre Általános Iskola nyerte el; a „Legjobb zenei feldolgozás” elismerés pedig a nyíregyházi Folkfusion Band zenekaré lett. A zsûri különdíjjal ismerte el a CS.Í.T. zenekar és az Ausztráliai Napsugár Kórus munkáját, illetve a lévai, a huszti, a szabadkai és az írországi produkciót. Nagykanizsa is gratulál nekik.

Még ha az Örökségünk Nagykanizsa film nem is jutott be a 10 díjazott közé, az a több mint 100 diák, aki részt vett benne, mindenképpen nyert! És azok a kanizsaiak is, akik a klip láttán büszkék lehettek városukra, pedagógusaikra, gyerekeikre. És nyert az összefogás, a közös, igényes munka.

Kanizsa2016-09-12 06:31:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül