Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357618    
Honlapkeszites

ZALAKAROSON IS MAGASABB FOKOZATBA KAPCSOLHATNAK A SZÁMÍTÓGÉPEK

Ide is megérkezik a Telekom még gyorsabb internetezést nyújtó fejlesztése

Megkezdõdött Zalakaros egyes részein a Telekom nagysebességû, szélessávú internet szolgáltatásának kiépítése. Hamarosan a zalakarosi Telekom elõfizetõk is élvezhetik az eddigieknél még gyorsabb internet minden elõnyét, például az interaktív tévé szolgáltatást.


A Telekom fejlesztéseinek eredményeként országszerte tavaly, az elõzetes terveket is felülmúlva, 464 000 háztartás számára vált elérhetõvé a nagysebességû szélessávú internet év végéig. A menet azonban itt nem áll meg, 2016 végére a Telekom célja, hogy újabb, több mint fél millió háztartásba jutassa el az internetezés élményének új korszakát.

A zalakarosi lakosokat is érinti majd a fejlesztés, így év végéig 1500 itteni háztartás számára nyílik meg a lehetõség, hogy használhassa majd a szupergyors technológiát.

Milyen élményeket kínál az új hálózat a zalakarosiak számára?

• Elsõsorban szupergyors internetet, gyorsabban betöltõdõ weboldalakkal, jobb letöltési sebességgel; olyan érzést, mintha magasabb fokozatba kapcsolnának a számítógépek. Ez pedig egyszerûbb kapcsolattartást, gyors és biztos kép- és videóletöltést és -megosztást is jelent. Hamarabb letöltõdnek az emailek, egyszerûbben és élvezetesebben használhatják majd ez elõfizetõk a közösségi oldalakat.

• Rengeteg TV-csatornát, szélesebb csatornaválasztékkal, valamint több képernyõn is elérhetõ filmkölcsönzést. Zalakaroson is élvezhetõvé válik az interaktív tévézés számos már meglévõ funkciója, mint például a megállítható és visszatekerhetõ élõ adás, a felvehetõ élõ adás, az elektronikus mûsorújság, vagy a tévé képernyõjén elérhetõ változatos interaktív alkalmazások.

• Prosperáló vállalkozásokat, mert a szélessávú internet kínálta elõnyökbõl a helyi vállalkozások is profitálnak, hiszen gyorsabbá, rugalmasabbá válik mûködésük, javul a versenyképességük.

A szélessávú hálózat kiépítésével párhuzamosan, folytatódik a 4G hálózat bõvítése is, amely már meghaladta a 97,6%-os kültéri lakossági lefedettséget. A Telekom otthoni- és mobil internet-szolgáltatásával így már együtt nyújtanak feledhetetlen élményeket minden zalakarosi számára.

További információ a fejlesztésekrõl a telekom.hu/fejlesztes weboldalon olvasható.

Egy helyi vállalkozó véleménye:

Vállalkozóként naponta használom az internetet. Felgyorsult, változó világunkban nélkülözhetetlen mind az információszerzés terén, mind az ügyfelekkel való kapcsolattartásban.

Manapság nemcsak a számítógépemet kapcsolom be, ha belépek az irodámba. Mindig velem van, és rendelkezésemre áll a semmivel sem helyettesíthetõ mobiltelefon. Mivel hamarosan Zalakaroson is magasabb fokozatba kapcsolhatnak a számítógépek, és a Telekom fejlesztése révén gyorsabbá válik az internetezés, bízom benne, hogy rövidesen a cégünknél is érzékelni fogjuk ezt a sebességváltást.

Az üzleti kommunikáció terén nélkülözhetetlen az alkalmazása, hiszen jelentõsen felgyorsíthatja az információáramlását, ezáltal ismertebbé teszi a cég törekvéseit. Egy jó ötletért nem kell már a szomszédba menni, elég, ha kávézás közben egy pillantást vet az ember a mobiljára, és kitárulkozik elõtte a nagyvilág. Gyors segítséget nyújtva a tájékozódásban, az ismeretek bõvítésében és a piac, vagy ügyfélszerzésben egyaránt.

/x/2016-09-09 11:08:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül