Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51047982    
Honlapkeszites

Kalandorok ne kíméljenek

Idén is folytatódik a Kalandozó Kanizsaiak elõadássorozat a Medgyaszay Házban. A szervezõk már várják azok jelentkezését, akik különleges helyeken jártak vagy extrém sportot ûznek, és élményeiket szélesebb közönséggel is megosztanák.


A sorozat másfél évvel ezelõtt indult, és idõközben olyan népszerû lett, hogy az elsõ néhány elõadás után az 50 fõs kisterembõl a Medgyaszay Ház nagytermébe költöztették a programot. Volt olyan elõadás, amelyet csaknem kétszázan hallgattak meg. Az új évadban ismét izgalmas témákra lehet számítani.

Kiss Zsanett mûvelõdésszervezõ kiemelte: „Molnár Flórával fogunk kezdeni, aki egy nagyon tehetséges úszó, és egyedüli kanizsaiként vett részt a riói olimpián. Mesélni fog majd egy kicsit magáról, az úszásról, és remélem, az olimpiáról is. Novemberben pedig Markó Roland, egy igazi világutazó jön el hozzánk, õ egyébként fotós is. Számos országban járt már, nagyszerû fotókat készített. Különbözõ népek kultúrájáról, szokásairól és a mindennapokról is fog mesélni. Sõt, ötleteket is kaphatunk tõle ahhoz, hogy hogyan tudunk távoli országokba utazni úgy, hogy az ne kerüljön rengeteg pénzbe.”

Kanizsa TV - Kanizsa2016-09-08 08:26:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül