Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320544    
Honlapkeszites

Mindegy, mit jelöl be, lényeg, hogy a NEM legyen!

Hurrá! Munkát talált! Drogot árul. – poénkodott a bevándorló „beilleszkedésén”, gyors bûnözõi karrierjén a hajdani német rendõr. Georg Spöttle szombat délután a Ferences kertben egy családi napon osztotta meg elsõ kézbõl tapasztalatait. – Kevés az agysebész Németországban, mondják. Azért nem kérek az olyan mûtétbõl, amelyet betondarabbal végeznek. Röszkénél a TEK-es kolléga csigolyája sérült meg – emlékezett.


Zákány óta a kanizsaiaknak is van fogalmuk, mi a különbség a menekült és a hódító között. Az elõbbi megköszöni a segítséget. Az utóbbi – akár a vonat összerondításával is – kifejezi véleményét: a ti szabályaitok fölött állok. Arab nyelvismeretem többször segített megtudni, hogyan gondolkoznak rólunk. Elképesztõ a szervezettségük. Ki is adtuk, minden eldobált papírt össze kell gyûjteni. Hatalmas összegû szaúdi átutalások voltak rajtuk.

A Kommerzbank kiszámította, 6 évig fizeti vissza egy bevándorló a német államnak, amit segély, gyógykezelés, képzés formájában ráköltenek. Csak a 7. évben lát valamit a német államháztartás. Csoda, ha nem soká 70-re emelik Németországban a nyugdíjkorhatárt? És azt meg is kell élni. Milyen boldog leszek odafönt, ha látom, Ahmed az én nyugdíjamból vesz magának csodaverdát. Apropó gyógykezelés. Olyan területekrõl jönnek, ahol a HIV fertõzés, a Hepatitis, a tuberkulózis igen elterjedt. Mibe kerül ennek a kikezelése?

A pénzügyi terhekhez a házigazda is hozzátette a maga szakterületének számait. Cseresnyés Péter államtitkár érzékeltette, például a szakképzésre fordított összeget, gyermekeink tanításának költségét - de akár a nyugdíjak megvédését - mekkora arányban veszélyeztetné már pár tízezer migráns befogadása is.

A sok évtizede Németországba került törökök se hajlandók az együttélésre. – folytatta tapasztalatait a német rendõr. Arra sincsenek kényszerülve, hogy megtanulják a befogadó ország nyelvét. Már saját pártjuk is van – Allianz Deutschen Demokraten - , akár demokratikus úton is átvehetik nemsoká a vezetést. Berlini vagyok, ott már 25% a muszlim. Még azok a „jó arcok” is, akikrõl azt hinnéd, európaiakká lettek, egy ponton inkább a sajátjukhoz húznak. Hogy is mondta nemrégen az Iszlám Állam? Európát bevesszük asszonyaink méhével.

Bûnügyi tapasztalataira visszatérve Georg Spöttle felidézte: amikor egy autót feltörõ fiatalemberrel szemben jártak el, rögtön elõkerült a rasszizmus kártya. „Mert náci vagy!” – kapta meg. „Ha norvég volnál, akkor is letartóztatnálak, ha autót lopsz.” – felelte. És megdöbbentõ a német vezetés hozzáállása. Az államügyészség levadássza, ha valaki a migrációt bírálja. Házkutatást tartanak nála, átvilágítják laptopját. Tavasszal kommentár nélkül föltette a Bonnban agyonvert 17 éves fiúról készült képeket – Zuckerberg úr letiltotta. Orwelli világ.

Már magyar áldozat is van – utalt Cseresnyés Péter az eritreaiak által Németországban megerõszakolt miskolci nõre. Georg Spöttle pedig sorolta a strandokon, uszodákban migránsok által elkövetett molesztálásokat. Kiskorú lányokat és fiúkat is megtámadtak. Ezzel szemben Magyarország ma a béke és a biztonság szigete. Meg is kell tartanunk annak. Német állampolgár létemre tisztelem a magyar kormány elõrelátását. A déli határ megerõsítése tankakadályokat is jelenthet. Hiszen, ha Törökország felmondja az egyezséget, akár százezres tömeg zúdulhat ránk. Fel kell készülni, hogy elkötött kamionnal, munkagéppel hajtanak neki a kerítésnek. .

A surdi polgármester – fûzte hozzá a fideszes házigazda – nem a mi politikai közösségünkhöz tartozik. De kijelentette: Surdon 100%-os lesz a részvétel. És az mind NEM lesz. Hasonlót várok el egész Dél-Zalától. Hosszú évtizedekre, évszázadokra meghatározza hazánk jövõjét az október 2-i népszavazás. Kanizsaiként – ne vegyék szavaimat patetikusnak – arra is kell gondoljunk: Thury György nem azért halt meg, hogy 500 év után besétáljanak az országunkba.

Kanizsa2016-09-04 16:32:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül