Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415401    
Honlapkeszites

A Fidesz-frakció levele Herman Miklósnak

Cseresnyés Péter alpolgármester, önkormányzati képviselõ és Bene Csaba a nagykanizsai Fidesz-frakció vezetõje sajtótájékoztatón jelentették be, hogy levélben kérnek személyes találkozót Herman Miklóstól, a General Electric területi igazgatójától, hogy fény derülhessen a GE nagykanizsai dolgozóinak sorsáról.

Nagy aggodalommal figyeljük a hozzánk eljutó, egyre szomorúbb híreket a GE nagykanizsai fényforrás gyárának jövõjét illetõen.
Aggodalmunk azért növekszik napról napra, hisz a hírek komoly gyártáskapacitás-csökkenésrõl szólnak, és ha ez bekövetkezne, már pár százalékos leépítés is komoly nehézséget okozna sok-sok Nagykanizsán és környékén élõ családnak.

 


Ezért keressük meg elsõ körben egy levél segítségével Hermann Miklós urat, a GE területi igazgatóját egy személyes találkozó kezdeményezésével.
Tudni szeretnénk, mi várható a GE nagykanizsai fényforrás gyártásának jövõjét illetõen és mi várható, amennyiben a döntés számunkra kedvezõtlen lesz.
Meg fogjuk kérdezni, mit tehetünk mi, és mit tehet a város annak érdekében, hogy a negatív döntés ne szülessen meg, vagy ha számunkra kedvezõtlen döntés születik, mit lehet tenni a felszabaduló munkaerõ továbbfoglalkoztatására.
Cselekvésre van szükség. Az egyszerû levelezés nem elég, ezért tesszük kezdeményezésünket.
Természetesen a Parlamentben szóban vagy írásban arra irányuló kérdést teszek fel, mit tesz a kormányzat annak érdekében, hogy a hírek szerinti elbocsátások, üzembezárások ne következzenek be.

 

Cseresnyés Péter alpolgármester, önkormányzati képviselõ2009-09-11 15:15:08


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül