Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400273    
Honlapkeszites

Kereszténydemokraták a közgyûlés munkájáról

A Kereszténydemokrata Néppárt Nagykanizsai szervezete sajtótájékoztatón közölte állásfoglalását a városi közgyûlésben kialakult politikai helyzetrõl.

Kovács János, a szervezet elnöke elöljáróban elmondta: A Kereszténydemokrata Néppártnak nincs képviselõje a jelenlegi nagykanizsai önkormányzati testületben, ezért nem tud a közgyûléseken véleményt formálni az adott helyzetrõl. Kénytelenek, mint a város helyzetének alakulását komolyan vevõ párt, ily módon nyilvánosságra hozni a véleményüket. Álláspontjuk szerint tisztázni kell, hogy a médiában a közelmúltban FIDESZ-KDNP frakció nevében megjelent nyilatkozatok a frakció, és nem a KDNP nagykanizsai szervezetének a nyilatkozatai. 


A közgyûlési munkát a TV-közvetítésekbõl ismerik. Ezek az ülések méltatlanok a városhoz, veszélyeztetik jelenlegi mûködését és a város jövõjét. A KDNP elhatárolódik a közgyûlésben megnyilvánuló ellenségeskedõ, személyeskedõ magatartástól. A néhány hónappal ezelõtt megkísérelt közvetítési kísérletük nem járt eredménnyel, ezért felszólítják a polgármestert és a képviselõket, az elmélyült ellentéteiket félretéve mûködjenek együtt a város érdekében. Ha ezt nem tudják megtenni – oszlassák fel a közgyûlést. A Kereszténydemokrata Néppárt nagykanizsai szervezete kéri a város polgármesterét, a Fidesz-frakció vezetõjét és tagjait, az ellenzéki pártok képviselõit, hogy a válságos helyzetre való tekintettel mihamarabb döntsenek, mert fogytán az idõ. Ez a helyzet tarthatatlan, vessenek neki véget.

B.E.
 2009-09-10 12:05:18


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül