Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54776988    
Honlapkeszites

Strandolás Curtisszel

Csütörtökön nem csak azoknak lesz érdemes ellátogatniuk a kanizsai strandra, akik hûsölésre vágynak: este az ismert rapper, Curtis szórakoztatja majd a közönséget.


2012 után ismét Nagykanizsára érkezik Curtis. Mint azt a fellépés szervezõje elmondta: az uszoda vendégei közül sokan érdeklõdtek, hogy a tavalyi Hevesi Tamás-strandkoncertnek lesz-e folytatása, innen jött az ötlet.

Mint azt Takácsné Vincze Katalintól megtudtuk: „A családom üzemelteti családi vállalkozásként a büfét – helyi vállalkozók segítségével sikerült megszerveznünk ezt a koncertet.” A vállalkozók összefogásának köszönhetõen, valamint az önkormányzat támogatásával Curtis egy órán keresztül szórakoztatja majd a vendégeket csütörtök este.

„Kétszeresen fontos ez az uszoda számára, egyrészt azért, hogy az idelátogató vendégeknek színvonalas szórakoztatást nyújtsunk a fürdõ élményén túl, és természetes az is, hogy ebbõl mindenki többlethasznot is remél a vendégek jobb szórakoztatása mellett.” - mondta el stábunknak a Kanizsa Uszoda Kft. ügyvezetõ-igazgatója, Horváth Vencel.

A 18 órakor kezdõdõ programot strandbelépõvel lehet megtekinteni, fél hattól kedvezményes jegy váltható.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-08-10 07:02:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül