Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358879    
Honlapkeszites

Szombaton JazzLand a Honvéd Kaszinóban

Augusztus 6-án, szombaton 16 órától várják a szervezõk az idei JazzLand programjai után érdeklõdõket a nagykanizsai Honvéd Kaszinóba. A civil összefogással létrejött rendezvényrõl sajtótájékoztató keretében számolt Dobri Noémi, Halmos Ildikó, Halász Gyula és Tiborcz Iván. Amint az megtudtuk nem csak jazz zene lesz, hanem más mûfajok is szerephez jutnak a monstre koncertek során.


Nyitányként az Igricek és a Németországból érkezõ Transsylvanians közös mûsorára kerül sor. A maga nemében páratlan mûfaji fúzió lesz ez a megzenésített versek és a világzene területérõl.

Ezt követõen 17 órakor a Cserfõ JazzLand eddigi történéseit reprezentáló fotó- és plakátkiállítás folytatja a programot.

A JazzLand hivatalos megnyitója 18 órakor lesz. Egy akrobatikus tánc és a Tiborcz trió közös improvizációja után a Berkes Quartet lép színpadra. Õket követi a Tiborcz Q formáció. Egy kis mûfaji kitérõvel lép pódiumra a Hollandiából érkezett Pálinkálom duó, amelyben Burján Orsolya (ének) Kém Sándor (bõgõ/gitár) és egy meglepetés vendég Budapestrõl.

Ezt követõen kerül sor az értékes képzõmûvészeti alkotások kisorsolására, amelyek a 2000 forintos támogatói jegyeket vásárlók között talál gazdára.

A koncertek sorát a Cseke Dániel vezette Choose Cheese quartet folytatja, majd jam session (örömzene) zárja a rendhagyó JazzLandet.

H.Gy.2016-08-02 12:42:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül