Ma 2023. 3 31.
Árpád, Benjámin, Benő napja van.
Látogatók száma : 54816918    
Honlapkeszites

Javában tart a Szent Rita Katolikus Ifjúsági Tábor az újudvari tévétorony mellett

Idén már 23. alkalommal várják a diákokat. Az elsõ turnusban az alsó tagozatosok, a másodikban a felsõsök, a harmadikban pedig a középiskolások a táboroznak. Õk majd jövõ héten érkeznek.


A pölöskefõi Tamás Tamás harmadik éve visszatérõ vendége az eseménynek. „Kialakítottuk azt a baráti kört, akikkel ezt az öt napot tökéletesen el tudjuk tölteni. Kikapcsolunk a nyári szünetre, aztán újra kezdjük a sulit sajnos" - mondta Tamás Tamás.

Mindennapi szentmisével, hagyományos sportprogramokkal és vetélkedõkkel, meghívott vendégekkel, elõadókkal, sok játékkal és beszélgetéssel telnek a napok a táborban, mely a kezdetek óta sokat változott.

Gál Gábor szervezõ kiemelte: „A 23 év alatt a fejlõdésnek próbáltunk folyamatosan mi is megfelelni, hiszen akárhogy is nomád táborról van szó, a komfortfokozatot mindig próbáltuk egy kicsit növelni. Emlékszem, az elsõ táborokban még szénán ültünk a nagy sátorban, most már sörpadok vannak. Idén egy nagy elõrelépés, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatán nyert pénzbõl új sátrakat sikerült vásárolnunk, új hûtõket is vettünk, és a tábor teljes elektronikai hálózata is megújult.”A szórakozás mellett egy kicsit többé válni, példákat mutatni, melybõl érdemes tanulni - ez a Szent Rita tábor célkitûzése.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-07-23 05:46:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül