Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54759998    
Honlapkeszites

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

India filozófiai, kulturális és gasztronómiai örökségével, valamint Európa legnagyobb ökofalvának életével ismerkedhetnek a látogatók július 22. és 24. között Somogyvámos határában, a Krisna-völgyben.


A Krisna-völgyi búcsú Magyarország legnagyobb alkohol- és dohányfüstmentes családi élményfesztiválja, amely minden korosztály számára kínál programot - írta a szervezõ Magyarországi Krisna-tudatú Hívõk Közössége az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.     

Kiemelték, a völgyben található kulturális központban és biofarmon tervezett  rendezvények között lesznek elõadások, koncertek, vetélkedõk, filmvetítések és harcmûvészeti bemutató is.     

Az érdeklõdõk indiai ruhákat, ékszereket próbálhatnak fel, bõrüket hennamintákkal díszíthetik, lovagolni tanulhatnak, megtekinthetik a Krisna-völgyben élõk önfenntartását biztosító zöldség- és gyümölcsöskertet, a virágkertészetet, a botanikus kert templomfa-gyûjteményét és más különleges növényeket - tették hozzá.     

Kitértek rá, a vendégek ellátásáról egy 800 négyzetméteres, 1200 ülõhelyes étteremsátorban 80 tagú személyzet gondoskodik, a búcsú forgatagában megéhezõk vegetáriánus és vegán ételeket, köztük igazi különlegességeket kóstolhatnak, s a sátor melletti szabadtéri látványkonyhában elleshetik az indiai konyha fûszerezési, sütési, fõzési technikáit.     

A búcsúra mintegy tízezer embert várnak, a programsorozat legnagyobb érdeklõdéssel várt eseménye az indiai esküvõ lesz, ahol a látogatók szemtanúi lehetnek fiatal Krisna-hívõk hagyományos indiai házassági ceremóniájának - olvasható a tájékoztatóban.     

A Krisna-völgyi búcsúról bõvebb információk a www.krisna.hu internetes oldalon olvashatók.

MTI - Kanizsa2016-07-21 04:34:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül