Ma 2021. 10 22.
Előd, Szalóme, Kordélia napja van.
Látogatók száma : 51088798    
Honlapkeszites

Õszi-téli programokról

A Kanizsai Kulturális Központ közelgõ õszi-téli programjait ismertette Szakács Gábor mûvelõdésszervezõ. Örömmel újságolta, ismét nyert a PANKKK könnyûzenei pályázaton 800 ezer forintot az intézmény, mely összegbõl a jövõ év májusáig minden hónapban szerveznek egy-egy igényes zenei mûsort.

Ki-ki a zenei ízlésének megfelelõen válogathat a jazz, rock, funky, pop, blues és népzenét játszó zenekarok közül. Szeptemberben, a program elsõ állomásán a tavaly is nagy sikert aratott Budapest Acoustic Band lép fel a HSMK Ifjúsági Klubjában. Újdonságként, mint elõ-zenekar, a kanizsai Blue Corner együttes szórakoztatja régi külföldi és hazai slágerekkel a közönséget. Egy családi hétvégét is terveznek decemberben, melynek kiemelkedõ mozzanatát a Csík zenekar szolgáltatja népzenével.


Országos turnéja sorában november 20-án ismét láthatjuk Zsédát városunkban. A mûvelõdésszervezõ külön felhívta az Erzsébetek és a Katalinok figyelmét a pop díva szuperprodukciójára. Másfél órás élõ koncertet láthat-hallhat a közönség öt-hat kísérõzenész közremûködésével, kivetítõkkel, látványos hang-és fénytechnikával fûszerezve. Idén is felfrissíti hagyományos báljait az intézmény. November 21-én, Erzsébet-Katalin bál címmel a Little flamingó zenél, a közönség pedig sok-sok meglepetésre számíthat.
A mûvelõdésszervezõ még megemlítette Kovácsné Mikola Mária igazgatóhelyettes szervezésében a szeptember 11-én 19 órakor kezdõdõ Kollonay Zoltán zenei estjét a Kórház-kápolnában, és a tavaly is nagy sikert aratott Filharmónia bérletsorozatot, ezúttal a HSMK színháztermében.
B.E.2009-09-04 08:53:39


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül