Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54777007    
Honlapkeszites

Tekerj a Teker Egyesülettel!

Családi napot tartanak a bringások vasárnap, amelyre minden mozogni, tekerni vágyót szeretettel várnak.


A Teker Egyesület 9 éve egy összeszokott társaság, amelynek tagjai a kerékpározás sportosabb válfaját ûzik. De szeretnék megszerettetni a sportágat másokkal is, ezért jött az ötlet, hogy nyissanak a már bringázó, de még csak próbálkozó emberek felé. A hétvégi túra vasárnap fél 2-kor, a volt Úttörõház melletti parkolóból rajtol, a gyülekezõt pedig 1 órától hirdették meg.

- Lesz egy nagyon kezdõ táv, az Zalakaros és vissza. Aztán lesz egy középtáv, aki Zalakarosból még tovább menne, az egy Kis-Balaton kör, ami 34 km-rel hosszabb lesz. És lesz egy valóban hosszú táv, 60-70 km-es, leginkább a „Teker”-es csapat edzését szolgálja. Mindenhova lesz túravezetõ az egyesületbõl, lesz kísérõ autó, záró autó, tartalék bicikli - mondta el Jankovics Ferenc a Teker Egyesület alelnöke.

A szervezõk mindenre gondoltak, a támogatóknak köszönhetõen felfrissülésre alkalmas pontok várják majd a résztvevõket minden távon. Mindezeken kívül nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra is.

- Gondolunk mindenkire, aki még nem elég felkészült ebben a mûfajban, lehet nálunk akár kölcsönözni is eszközöket. Azt nagyon fontos elmondani, hogy bár felkészült túravezetõink vannak, de nem biztos, hogy felkészült kerékpáros társak, ezért nagyon fontos, hogy a bukósisak viselése mindenképpen kötelezõ - hangsúlyozta Dani Mercedes, szervezõ.

A részletekrõl érdeklõdni lehet a Teker Egyesület közösségi oldalán, vagy a Zrínyi úti kerékpáros szaküzletben.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-07-15 06:06:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül