Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55388039    
Honlapkeszites

Gyékényesen táboroznak a Magic Ritmo haladó és tini táncosai

Hõsök és gonoszok Gyékényesen – táboroznak a Magic Ritmo haladó és tini táncosai. A programok között új koreográfiák betanulása, sok gyakorlás és csapatépítés szerepel.


Hip-hop, kortárs és latin táncok – ilyen elemekbõl épülnek fel az új koreográfiák, amelyeket a magic ritmósok gyakorolnak a táborban. A hõsök és gonoszok egyike az új táncoknak, a táborvezetõ szerint a csapat jól halad a betanulással. Nikolics Zsanna ugyanakkor hangsúlyozta: a közösen eltöltött hét legfõbb célja a közösségépítés: „Úgy jöttünk ide, ebbe a táborba, hogy elsõdlegesen nem táncolni szeretnénk, hanem csapatként jönni és családként távozni. Nagyon sok programunk az, hogy önismeretet, konfliktuskezelést tanulunk, csapatépítõ játékokat játszunk” - mondta el kérdésünkre Nikolics Zsanna.

A táborozók örülnek a sokszínû programnak, úgy érzik, itt hasznosan tudják eltölteni a szabadidejüket. Molnár Bernadett Bianka azt mondta: „Szerettem volna fejlõdni táncban is, de vannak olyan tagok, akiket még kevésbé ismerünk. Itt lehetõség van arra, hogy sokkal jobban megismerjük egymást.” A haladó és a tini tánccsoportok mellett a legkisebb magic ritmósok és a Honvéd Kaszinó Városi Diákszínpadának tagjai is táboroznak majd a nyáron.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-07-09 02:32:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül