Ma 2019. 7 23.
Lenke, Brigitta, Apollinár napja van.
Látogatók száma : 42194646    
Honlapkeszites

Molnár Flóra megúszta az olimpiai A szintet!

Már bocsánat, hogy egy másik sportág nagy igazságával rukkolunk elõ - talán azért, mert Nagykanizsán éppen a lovastusa versenye zajlik -, szóval akkor kell a legjobbat menni, amikor a derbi zajlik és ezt tette Molnár Flóra, a Délzalai Vízmû SE kiváló úszója is, hiszen végül megúszta az olimpai A szintet 50 méter gyorson!


A jelenleg is zajló Budapest Open az utolsó lehetõséget kínálta többeknek is arra, hogy a riói olimpiára kiküldetési szintet ússzanak, vagyis Flóra a lehetõ legjobbkor gyújtotta be a rakétákat és már a nõi 50 m gyors középfutamai során teljesítette a a szintidõt, hiszen végül 24,95 másodperces idõvel csapott célba.

Ismert, hogy Flórát hosszú idõre betegség vetette vissza, s hiába kísérletezett Barcelonában és Romában is, a végsõ akadályt most sikerült vennie a folyamatosan javuló formája eredményeként.

Az úszóknál az olimpiai keret kihirdetése már az elõttünk álló hét elsõ felében várható, mindenesetre az egyik ismert hazai édesség márka kártyáján reménységnek titulált, 1998-as születésû nagykanizsai kiválóság kitett magáért...

P.L.2016-07-02 17:28:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül