Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54765074    
Honlapkeszites

A Zöldtábor idén is várja a diákokat

A Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet által mûködtetett Zöldtábor idén is várja a diákokat. Minden nap színes és érdekes programokat kínálnak a szünidõben itt táborozó fiataloknak.


A gólyalábazás elsajátítása, csocsóbajnokság, tollaslabda, kézmûveskedés. Csak néhány azon programok közül, amelyekkel eltölthetik az idõt a gyerekek.

Õri Letícia Amanda kérdésünkre elmondta: - Sok minden tetszik itt a táborban, már az elejétõl járok és végig fogok járni.

- És mi mindent csináltok egész nap?

- Játszunk, programokat csinálnak, ezen a héten is programok lesznek.

A nagykanizsai általános iskolák diákjai vehetnek részt a Zöldtáborban. A héten zömében alsó tagozatos diákok, a 8-12 éves korosztály tölti együtt napjait a Csónakázó tónál.

- Változó ez a szám, mert a múlt héten az egyik nap 100 gyerek is részt vett a táborban. A mai nap folyamán 72-en vannak itt. Várható, hogy a hét többi részében emelkedni fog ez a létszám - tudtuk meg Németh Katalin táborvezetõtõl.

Rókavadászat, sorversenyek, hulla-hopp karika, homokvár építés. A gyerekeknek rengeteg lehetõségük van. Ehhez hozzáadva a gyermeki kreativitást és fantáziát igazán felejthetetlen tábornapokat élhetnek át a zöldtáborozók.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-06-29 10:03:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül