Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54773833    
Honlapkeszites

Még lehet jelentkezni a Gitármánia táborba

Még lehet jelentkezni a szolnoki Gitármánia Zenei és Továbbképzõ Táborba, ahol mintegy 80 tanár várja a különbözõ hangszeres, kezdõ és haladó zenészeket.


A táborban több különbözõ zenei témakörben tartanak majd oktatást: többek között basszusgitár, billentyûs hangszerek, dalszerzés, dob, ének, gitár, hangszerelés, hangszerépítés, hangtechnikai ismeretek, rádiózás, stúdiózás, szerzõi jogok, zenekari képzés és zeneterápia - mondta el Andrásik Remo, a program szervezõje a mûsorban.     

Kiemelte: a táborba bárki jelentkezhet, aki szereti a zenét, nem szükséges semmilyen elõképzettség, hiszen kezdõ és haladó szinten is tartanak órákat. Többek között a gitárt Lukács Péter és Andrásik Remo, a basszusgitárosokat Hudák Attila és Szappanos György, a dobosokat Sümegi Tamás és Fekete Szilárd, az éneket Pacziga Linda, a billentyûsöket Nagy János és Szabó Károly tanítja majd.     

A tábor elsõ napján 36 zenekart hoznak létre, a résztvevõk minden nap más-más stílusú feladatokat kapnak, így azt is kipróbálhatják, hogy melyik zenei stílus áll jól nekik, miben érzik jól magukat.

MTI - Kanizsa2016-06-21 13:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül