Ma 2020. 6 3.
Klotild, Cecília, Károly napja van.
Látogatók száma : 45865436    
Honlapkeszites

Újabb Lubics siker

Vasárnap rendezték a budapesti 56-osok terén a 23. K&H Mozdulj! Maraton- és félmaraton váltófutást.


A több, mint 9000 nevezõ között voltak politikusok, sztárok, sõt céges csapatok is. Ott volt továbbá Lubics Szilvia ultramaratonista, aki számában meg is nyerte a futamot.

Több mint kilencezer futó, több mint 1600 váltócsapatban osztozkodott a Városligetben a 23. K&H Mozdulj! Maraton-és félmaraton váltó távjain. A napindító mini maraton váltón a három csapattag mindegyikére 2016 méteres táv jutott, míg a maraton és félmaraton váltó bõ hét kilométeres körét három, illetve hat fõs csapatok futották. A félmaratont egyéniben is lehetett teljesíteni, ám csak a leggyorsabban jelentkezõk jutottak ehhez a lehetõséghez, mert a kétezres létszám limitje már egy hónappal az esemény elõtt betelt. Ezen a távon a leggyorsabbak a már tavaly is diadalmaskodó Balázsi Dávid és a kitûnõ ultra futónõ Lubics Szilvia voltak.

Lubics Szilvia azt mondta: - Gyorsító edzésem volt mára, de versenyen azért sokkal könnyebb jobb tempót menni, vagy becsúszni a magas pulzusba, úgyhogy volt egy pulzuszónás tervem, és meg is lett. Nagyon izgultam egyébként, de szuper volt. Én imádok itt lenni, mert az út mellõl mindenhonnan jön a „hajrá Szilvi” és nagyon könnyû így futni. Félmaratont én mindenképpen futottam volna, meg a nagy fiam is, mert neki ma lesz meg így a félmaraton mánia érme, úgyhogy azért is jöttünk, de most úgy alakult, hogy a férjem futotta az Ultrabalatont, úgyhogy most annyira nem vágyott futni, ezért alakult így, hogy csak ketten futunk a nagy fiammal félmaratont.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-06-15 10:13:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül