Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408300    
Honlapkeszites

Csak Zala megyébõl legalább 300 kárbejelentésre számít a Groupama Biztosító

Országosan a májusi végi viharos idõszak kezdete óta közel 4500 kárbejelentést regisztrált a második legtöbb lakásbiztosítási szerzõdést kezelõ biztosítótársaság. Csak tegnap 780 bejelentés érkezet a Groupama Biztosítóhoz. A vasárnap egy óra alatt lezúdult hatalmas csapadékmennyiség következtében Zala megyébõl közel 100 kárbejelentés érkezett, és jelentõs számú bejelentésre számít a társaság a mai és a holnapi napon is.


A Groupama Biztosítóhoz a május végi - június eleji esõzések, jégverések, viharok, villámcsapások következtében a kárbejelentések száma közel 4500 darabra emelkedett, mely mintegy 400 millió forintos kárkifizetést jelent az ügyfelek részére.

Vasárnap Zala megyében okozott jelentõs károkat az egy óra alatt lezúduló hatalmas mennyiségû csapadék. Az eddig bejelentett károk alapján 30-40 millió forintos kárigényre számít csak ebbõl a megyébõl a Groupama Biztosító. A társaság a károk mielõbbi rendezése érdekében kárszakértõ kollégákat csoportosított át erre a területre.

Tegnap összesen 780 kárbejelentés érkezett a Groupama Biztosítóhoz, Zala megye mellett továbbra is sok bejelentés érkezik Szabolcs-Szatmár-Bereg, Pest, Jász-Nagykun-Szolnok megyékbõl is.

A biztosítótársaság szakemberei folyamatosan végzik a károk felmérését, a Groupama Biztosító kiemelt figyelmet fordít a mielõbbi kárrendezésre. A bejelentett károk gyorsított ütemben, gyakran már a helyszíni szemle napján, vagy az azt követõ napon kifizetésre kerülnek, nagyobb károknál pedig szükség esetén kárelõleget fizet a társaság.

A Groupama Biztosító a kárbejelentéseket továbbra is folyamatosan, több csatornán fogadja: a bejelentések online a www.groupamadirekt.hu „Írjon nekünk!” menüponton keresztül, telefonon, a TeleCenter a 06 1 467 3500 telefonszámán, faxon, valamint az ügyfélszolgálati irodákban személyesen is megtehetõk. 

Kanizsa2016-06-07 13:48:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül